Dermalogica Kopen? ✔️JohnBeerens.com (2024)

Dermalogica is toegewijd aan educatie, onderzoek en professioneel advies op het gebied van huidverzorging. Ze zijn puur gericht op huidverbetering en een gezonde huid en niet beauty en glamour wat vaak de standaarden zijn in de beauty industrie. Alle Dermalogica producten zijn 100% parfumvrij, alcoholvrij, dierproefvrij en bevatten geen synthetische geur- en kleurstoffen.

Wat is Dermalogica huidverzorging?

Dermalogica, opgericht in 1986 door huidtherapeute Jane Wurwand, heeft zich wereldwijd gevestigd als een toonaangevend merk in huidverzorging met een unieke benadering. Jane onderscheidt Dermalogica zich door zijn focus op individuele huidbehoeften. De producten, vrij van irriterende stoffen, bevatten zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige ingrediënten die specifieke huidproblemen aanpakken. Innovatieve benaderingen zoals het Face Mapping-systeem zorgen voor een gepersonaliseerde huidverzorgingsroutine, waardoor Dermalogica een topkeuze is voor wie streeft naar een gezonde en stralende huid.

Waarom kiezen voor de Dermalogica producten?

Het gebruik van Dermalogica-producten biedt aanzienlijke voordelen, waaronder

  • Zichtbare resultaten zoals verbeterde huidtextuur, hydratatie en verminderde tekenen van veroudering.
  • De formules zijn vrij van irriterende stoffen, bevatten hoogwaardige ingrediënten die specifiek zijn geselecteerd voor effectieve huidverbetering.

Onze selectie van Dermalogica producten

De producten van Dermalogica bestaan uit hydraterende en herstellende moisturizers, serums, peelings en nog meer. Dermalogica biedt gezichtsproducten aan en verzorgingsproducten voor het hele lichaam. De categorieën van Dermalogica:

Dermalogica dagcrème

Dermalogica nachtcrème

Dermalogica gezichtsverzorging

Dermalogica lichaamsverzorging

Dermalogica reiniging

Dermalogica toner

Dermalogica zonbescherming

Kijk per categorie goed welk product bij jouw huidtype past. Dermalogica heeft Dermalogica producten voor verschillende huidtypen, zo heeft Dermalogica producten voor een droge, vette, doffe, onzuivere, verouderde, normale en gevoelige huid.

Dermalogica cleansers en face washes

Dermalogica heeft een uitgebreide assortiment cleansers en face washes die effectieve reinigingsoplossingen voor diverse huidtypes bieden. Deze producten zijn zorgvuldig geformuleerd om grondig te reinigen zonder de huid uit te drogen, onzuiverheden, overtollige olie en make-upresten te verwijderen. De cleansers behouden de natuurlijke vochtbalans, kalmeren de huid met verzachtende ingrediënten en zijn geschikt voor gevoelige huidtypes. Door regelmatig gebruik bereiden Dermalogica's cleansers de huid optimaal voor op verdere verzorgingsstappen, wat resulteert in een schone, gehydrateerde huid met een gezonde uitstraling.

Dermalogica crème

Een goed verzorgde huid begint met een Dermalogica crème. Een Dermalogica gezichtscrème bestaat uit een Dermalogica dagcrème en een Dermalogica nachtcrème, ook wel Dermalogica moisturizers genoemd. De twee varianten, Dermalogica dagcrème en Dermalogica nachtcrème, verschillen in textuur en ingrediënten. Een dagcrème Dermalogica bevat meer water en is daardoor lichter in textuur, dit is ideaal voor eventuele make-up die je daarna wilt aanbrengen. Nachtcrème Dermalogica bevat meer oliën en voedende bestandsdelen voor de huid. Doordat de nachtcrème ‘s avonds wordt opgedaan kan langer intrekken terwijl jij ligt te slapen.

Dermalogica serums

Dermalogica's krachtige serums bieden oplossingen voor specifieke huidproblemen. Deze geconcentreerde formules doordringen diep in de huid en leveren voordelen zoals vermindering van fijne lijntjes, verbeterde elasticiteit en een egale teint. Van hydratatie tot anti-aging, Dermalogica's serums bieden gerichte, effectieve verzorging voor een gezonde en stralende huid.

Dermalogica zonnenbrand

Dermalogica SPF heeft verschillende Dermalogica UV-bescherming producten in het assortiment. Zo heeft Dermalogica een Dermalogica zonnebrand in het assortiment die ook waterresistent is en voor het hele lichaam kan worden gebruikt. Naast een zonnebrand Dermalogica heeft Dermalogica ook een Dermalogica dagcrème SPF genaamd de prisma Protect SPF30. De Prisma Protect SPF30 schermt tegen UV-straling en vervuiling. Dermalogica heeft ook een ander Dermalogica dagcrème SPF die speciaal is voor de jonge vette, onzuivere huid. Een Dermalogica booster met SPF50 beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf. Dermalogica UV-bescherming heeft dus een ander Dermalogica SPF product voor elke huidtype.

Bekende productlijnen van Dermalogica

Dermalogica Skin Health

Dermalogica's Skin Health lijn is er om je huid gezond en stralend te houden. Deze producten zijn ontworpen om je huid te verbeteren met slimme ingrediënten. Ze verminderen onzuiverheden, maken je huid gladder en laten je er jeugdig uitzien. Makkelijk te gebruiken in je dagelijkse routine, zodat je huid altijd straalt van gezondheid.

Dermalogica Clear Start

De Dermalogica Clear Start lijn is speciaal ontwikkeld om tieners en jongvolwassenen te ondersteunen in hun strijd tegen onzuiverheden en acne. Deze lijn zorgt voor een heldere, zuivere huid. De voordelen zijn talrijk, zoals het verminderen van puistjes, het voorkomen van toekomstige onzuiverheden en het balanceren van de huid. De Clear Start producten zijn eenvoudig te gebruiken. Perfect afgestemd op een jonge huid die specifieke behoeften heeft.

Dermalogica AGE Smart

Dermalogica's AGE Smart lijn is ontworpen om de uitdagingen van veroudering aan te pakken en de huid te ondersteunen bij het behouden van een jeugdige uitstraling. het doel is het verminderen van tekenen van veroudering zoals fijne lijntjes en rimpels. Deze lijn stimuleert de collageenproductie, het verbeteren van de huidelasticiteit en het beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Deze producten zijn gemakkelijk te gebruiken in je dagelijkse routine, waardoor je huid wordt verzorgd voor een gezonde, jeugdige gloed.

Dermalogica UltraCalming

Dermalogica's UltraCalming lijn is speciaal ontworpen voor de gevoelige huid met als doel kalmeren en beschermen tegen irritaties. De voordelen zijn gericht op het verminderen van roodheid, het herstellen van de huidbarrière en het verlichten van gevoeligheden. Deze producten zijn eenvoudig in gebruik en helpen de huid te stabiliseren, zodat ze comfortabel en rustig aanvoelt. Perfect voor wie op zoek is naar zachte, doeltreffende verzorging voor een gevoelige huid.

Dermalogica PowerBright

Dermalogica's PowerBright lijn is ontworpen om een stralende en egale huid te verbeteren door hyperpigmentatie aan te pakken. Deze producten richten zich op het verminderen van donkere vlekken en het bevorderen van een helderdere teint. De voordelen omvatten het egaliseren van de huidskleur, het verminderen van verkleuringen en het verbeteren van de algehele helderheid. Eenvoudig te gebruiken in je dagelijkse routine.

Dermalogica Active Clearing

Dermalogica's Active Clearing lijn is specifiek ontwikkeld om te helpen bij het bestrijden van onzuiverheden en het behouden van een heldere huid. Deze producten zorgen voor het verminderen van puistjes en het voorkomen van toekomstige onzuiverheden. De voordelen omvatten het zuiveren van de huid, het verminderen van ontstekingen en dragen bij aan een egale teint. Deze producten zijn gemakkelijk te gebruiken in je dagelijkse huidverzorgingsroutine, zodat je kunt genieten van een zuivere en gezonde huid.

Dermalogica Body Collection

Dermalogica's Body Collection is ontworpen om hetzelfde niveau van zorg en aandacht te bieden aan je lichaam als aan je gezicht. De producten zorgen voor een gezonde en goed verzorgde huid over je hele lichaam.

Hoe vind je de juiste Dermalogica producten voor jouw huid?

Om de juiste producten van Dermalogica te vinden is het belangrijk om jouw huidtype, specifieke behoeften en eventuele huidproblemen te weten. Kies dus producten op basis van jouw huidanalyse. Als je bijvoorbeeld onzuiverheden wilt aanpakken gebruik dan de Clear Start lijn. Voor veroudering is de AGE Smart lijn geschikt.

Dermalogica voor een droge huid

Voor mensen met een droge huid is het belangrijk om producten te gebruiken die hydrateren en voeden.

  • Dermalogica Intensive Moisture Balance: Deze vocht inbrengende crème is gemaakt voor een droge huid intensief te hydrateren.
  • Dermalogica MultiVitamin Power Recovery Masque: Dit hydraterende masker geeft je droge huid een boost. Het bevat vitamines en antioxidanten die de huid voeden en herstellen.
  • Dermalogica Special Cleansing Gel: Hoewel het belangrijk is om hydratatie toe te voegen, begint een goede huidverzorging met een zachte reiniging. De Special Cleansing Gel van Dermalogica reinigt de huid grondig zonder deze uit te drogen, waardoor het een goede keuze is voor mensen met een droge huid.

Dermalogica voor een vette huid

Voor mensen met een vette huid is het belangrijk om producten te gebruiken die overtollige olie controleren, poriën zuiveren en de huidmatheid bevorderen.

Dermalogica Active Moist: Active Moist is een olievrije, lichtgewicht moisturizer die hydratatie biedt zonder de huid vet te maken. Het helpt de talgproductie onder controle te houden en zorgt voor een matte finish.

Dermalogica Dermal Clay Cleanser: Deze reiniger is ontworpen voor een vette huid en helpt overtollige olie te verwijderen. De kleiformule zuivert de huid en helpt bij het verminderen van glans.

Dermalogica voor een gevoelige huid

Voor mensen met een gevoelige huid is het belangrijk om producten te gebruiken die mild zijn, de huid kalmeren en irritatie minimaliseren.

Dermalogica UltraCalming Serum Concentrate: Dit serum is ontworpen om de gevoelige huid te kalmeren en te beschermen. Het bevat kalmerende ingrediënten zoals haver en gemberextract om roodheid te verminderen.

Dermalogica Calm Water Gel: Calm Water Gel biedt hydratatie zonder een zwaar gevoel op de huid. Het bevat kalmerende ingrediënten zoals Appelvruchtextract om de gevoelige huid te verzachten.

Tips en adviezen voor het gebruik van Dermalogica producten

  • Begin altijd met een schone huid voordat je Dermalogica producten aanbrengt. Gebruik een geschikte reiniger om vuil en make-up te verwijderen.
  • Gebruik de aanbevolen hoeveelheid van elk product. Vaak is een kleine hoeveelheid voldoende voor een effectieve toepassing.
  • Wees voorzichtig bij het aanbrengen van producten rond de ogen. Gebruik je ringvinger voor een lichte, zachte toepassing om irritatie te voorkomen.
  • Veel Dermalogica producten bevatten SPF, maar als dat niet het geval is, zorg dan voor aanvullende bescherming met een zonnebrandcrème, vooral tijdens blootstelling aan de zon.

Hoe breng je Dermalogica producten goed aan?

  • Breng een kleine hoeveelheid Dermalogica cleanser aan op vochtige handen en schuim het op. Masseer zachtjes in op het gezicht en de hals en spoel grondig af met water.
  • Breng daarna een Dermalogica toner Houd de toner op een armlengte en spray over het gezicht en de hals. Dep overtollig product in de huid of laat het op natuurlijke wijze drogen.
  • Vervolgens breng je een kleine hoeveelheid Dermalogica serum aan op het gezicht en de hals. Masseer zachtjes in met opwaartse bewegingen.
  • Breng een kleine hoeveelheid Dermalogica moisturizer aan en verdeel gelijkmatig over het gezicht en de hals. Masseer in met opwaartse bewegingen.
  • Breng in de ochtend een voldoende hoeveelheid zonnebrandcrème aan over je moisturizer.
  • Geniet van een stralende huid de hele dag!

Hoe combineer je Dermalogica producten voor het optimale resultaat?

Het is belangrijk om een vaste huidroutine aan te houden. Jouw huid heeft tijd nodig om te wennen aan bepaalde producten. Houd daarom ook een volgorde aan in jouw huidverzorging van Dermalogica.

Stap 1: Cleanser

Stap 2: Toner

Stap 3: Exfoliatie “verwijderen van dode huidcellen” (2-3 keer per week)

Stap 4: Serum

Stap 5: Moisturizer

Stap 6: Zonbescherming

Dermalogica bestellen bij Johnbeerens.com

Dermalogica kopen gaat makkelijk via JohnBeerens.com. Bij JohnBeerens.com hebben we een speciaal assortiment geselecteerd zodat er een Dermalogica product voor ieder huidtype is. Een Dermalogica gezichtsbehandeling zorgt voor de mooiste huid die jij maar kan wensen. Wacht niet langer met Dermalogica kopen! Dermalogica producten kopen kan lastig zijn als je niet precies weet welk Dermalogica product het beste bij jou past. Daarvoor kan je contact opnemen met een van onze beautyspecialisten die alle kennis in huis hebben over de Dermalogica producten. Op deze manier wordt Dermalogica online bestellen wel heel makkelijk! Onze beautyspecialisten zijn telefonisch bereikbaar op: +31 (0)13 – 5 30 20 10 of via de mail bereikbaar via [emailprotected].

Dermalogica Kopen? ✔️JohnBeerens.com (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Clemencia Bogisich Ret

Last Updated:

Views: 5799

Rating: 5 / 5 (80 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Clemencia Bogisich Ret

Birthday: 2001-07-17

Address: Suite 794 53887 Geri Spring, West Cristentown, KY 54855

Phone: +5934435460663

Job: Central Hospitality Director

Hobby: Yoga, Electronics, Rafting, Lockpicking, Inline skating, Puzzles, scrapbook

Introduction: My name is Clemencia Bogisich Ret, I am a super, outstanding, graceful, friendly, vast, comfortable, agreeable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.